Stamboom Langelaan / Langelaen » Grace Elizabeth Langelaan (1869-????)

Persoonlijke gegevens Grace Elizabeth Langelaan 

Bronnen 1, 2

Gezin van Grace Elizabeth Langelaan

Zij is getrouwd met Alfred Beaney.

Zij zijn getrouwd op 1 augustus 1892 te St Peters Church, Tunbridge Wells, Kent, England, zij was toen 23 jaar oud.


Kind(eren):

  1. Edgar J Beaney  1894-????
  2. Joseph J Beaney  1895-????
  3. Frank George Beaney  1898-1899

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Grace Elizabeth Langelaan?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Grace Elizabeth Langelaan

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Voorouders (en nakomelingen) van Grace Elizabeth Langelaan


    Toon totale kwartierstaat

    Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

    • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
    • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
    • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).



    Visualiseer een andere verwantschap

    Bronnen

    1. FamilySearch Stamboom, via https://www.myheritage.nl/research/colle...
      Grace Beaney (geboren Langelaam)Geslacht: VrouwGeboorte: 22 feb 1869 - Newcross, Deptford, Kent, EnglandHuwelijk: 1 aug 1892 - St Peters Church, Tonbridge Wells, Kent, EnglandWoonplaats: 1871 - Tunbridge Wells, Tunbridge, Kent, EnglandWoonplaats: 31 mrt 1901 - Tunbridge Wells Holy Trinity, Kent, England, United KingdomOuders: John Langelain, Olivia E LangelainEchtgenoot: Alfred BeaneyKinderen: Stanley James Beaney, Edgar J Beaney, Joseph J Beaney, Dorothy Grace Beaney, Frank George Beaney, Albert Alfred Beaney, Hilda Alexandra BeaneyBroers/zusters: Olivia A Langelain, Henry R Langelain, Nelly G Langelain, George J Langelain
      De FamilySearch Stamboom wordt gepubliceerd door MyHeritage onder licentie van FamilySearch International, de grootste genealogische organisatie in de wereld. FamilySearch is een nonprofit organisatie die gespnsord wordt door The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints (Mormon Church).
    2. De Volkstelling van Engeland & Wales van 1871, via https://www.myheritage.nl/research/colle...
      Grace E LangelainGeslacht: VrouwGeboorte: Ongeveer 1869 - Kent, EnglandWoonplaats: 1871 - Albert Street, Tunbridge Wells, Kent, EnglandLeeftijd: 2Vader: John LangelainMoeder: Olivia E LangelainBroers/zusters: Henry R Langelain, Olivia A Langelain, Nelly G Langelain, George J LangelainVolkstelling: llsDistrict van de toezichthoudende ambtenaar van de burgerlijke stand:TunbridgeHuishoudenRelatie tot hoofd; Naam; LeeftijdHoofd; John Langelain; 42Echtgenote; Olivia E Langelain; 43Zoon; Henry R Langelain; 11Dochter; Olivia A Langelain; 13Dochter; Nelly G Langelain; 9Zoon; George J Langelain; 8Dochter; Grace E Langelain; 2
      Wat kunt u in de telling vinden?Uitkomsten van volkstellingen kunnen ons niet alleen helpen om te bepalen wie onze voorouders waren, maar zij kunnen ons ook vertellen:- Waar uw voorouders woonden- Met wie zij samenwoonden- Welk beroep ze hadden- Of zij bedienden hadden- Wie hun buren waren- Of zij broers en zusters hadden- Hoe oud zij waren ten tijde van de volkstelling- Of zij op enige wijze gehandicapt waren.Naast het feit dat zij ons bovenstaand informatie verstrekken geeft het feit dat de volkstellingen elke tien jaar worden gehouden ons de mogelijkheid om de bewegingen van onze voorouders door de tijd te volgen omdat zij misschien verhuizen, trouwen, kinderen krijgen of zelfs van beroep veranderen.De velden die zijn overgezet voor de telling zijn:- Voornaam- Middelste naam- Achternaam- Geslacht- Geboorteplaats- Leeftijd- Woonplaats- Provincie- Relatie met het hoofd van het huishoudenWaarom is deze verzameling zo waardevol?Volkstellingsgegevens zijn waardevol omdat zij u kunnen vertellen waar een persoon woonde op een bepaalde plaats en tijd. Tellingen werden uitgevoerd door de federale regering en bieden een variëteit aan informatie, afhankelijk van het jaar. Tellingsgegevens kunnen vragen beantwoorden over de plaats waar uw voorouders woonden ten tijde van de telling, met wie zij samenleefden, wat hun beroepen waren, wie hun buren waren, of ze broers en zusters hadden, hoe oud ze waren ten tijde van de telling en of ze op enige wijze gehandicapt waren.Zoeken in de volkstellingDe gouden regel voor familiegeschiedenis is om de originele records of een 'primaire bron' te raadplegen. Wij hebben gezorgd voor duidelijke afbeeldingen van de originele volkstellingsboeken zodra u de juiste familie in de indexen heeft gevonden. Als u gegevens van volkstellingen gebruikt moet u eerst de overzichtslijsten doorzoeken om uw voorouder in de telling te kunnen vinden, en daarna de originele afbeeldingen bekijken om uw bevindingen te bevestigen. Het zal u ook helpen om het huishouden te zien in de context met omringende huishoudens. Dit is in het bijzonder van belang omdat het overzetten van een volledige telling een immense en moeilijke taak is en ondanks dat wij de expertise van onze vertalers en van belangrijke representanten uit de genealogie-community hebben gebruikt om ons te helpen de records te vertalen kan niet worden vermeden dat er enkele fouten optreden.Volgende stappenMet de informatie die u verkrijgt uit deze volkstellingsgegevens, krijgt u informatie waarmee u naar gegevens van de burgerlijke stand kunt zoeken in de plaats waar u uw voorouder heeft gevonden. De regelmaat in de volkstellingsgegevens (elke tien jaar) geeft u de mogelijkheid om de bewegingen van uw voorouders door de tijd te volgen omdat zij wellicht verhuizen, trouwen, kinderen krijgen of zelfs van beroep veranderen.

    Historische gebeurtenissen

    • De temperatuur op 22 februari 1869 lag rond de 0.7 °C. De winddruk was 12 kgf/m2 en kwam overheersend uit het oost-noord-oosten. De luchtdruk bedroeg 76 cm kwik. De relatieve luchtvochtigheid was 76%. Bron: KNMI
    • Koning Willem III (Huis van Oranje-Nassau) was van 1849 tot 1890 vorst van Nederland (ook wel Koninkrijk der Nederlanden genoemd)
    • Van 4 juni 1868 tot 4 januari 1871 was er in Nederland het kabinet Van Bosse - Fock met als eerste ministers Mr. P.P. van Bosse (liberaal) en Mr. C. Fock (liberaal).
    • In het jaar 1869: Bron: Wikipedia
      • Nederland had zo'n 3,6 miljoen inwoners.
      • 10 mei » Goedkeuring van de Congregatie van de Religieuzen van Sint Vincentius a Paolo door paus Pius IX.
      • 15 juni » John Wesley Hyatt Jr. en zijn broer Isaiah vinden celluloid uit
      • 17 november » In Egypte wordt het Suezkanaal geopend.
      • 22 november » In Dumbarton, Schotland wordt de klipper Cutty Sark te water gelaten. Het was een van de laatste klippers, en het is de enige klipper die nog bestaat.
      • 8 december » Paus Pius IX opent het Eerste Vaticaans Concilie.
      • 10 december » Vrouwenkiesrecht ingevoerd in Wyoming.
    • De temperatuur op 1 augustus 1892 lag rond de 16,0 °C. Er was 8 mm neerslag. De luchtdruk bedroeg 76 cm kwik. De relatieve luchtvochtigheid was 98%. Bron: KNMI
    • Koningin Wilhelmina (Huis van Oranje-Nassau) was van 1890 tot 1948 vorst van Nederland (ook wel Koninkrijk der Nederlanden genoemd)
    • Regentes Emma (Huis van Oranje-Nassau) was van 1890 tot 1898 vorst van Nederland (ook wel Koninkrijk der Nederlanden genoemd)
    • Van 21 augustus 1891 tot 9 mei 1894 was er in Nederland het kabinet Van Tienhoven met als eerste minister Mr. G. van Tienhoven (unie-liberaal).
    • In het jaar 1892: Bron: Wikipedia
      • Nederland had zo'n 5,1 miljoen inwoners.
      • 28 januari » Oprichting van de Amsterdamsche Hockey & Bandy Club.
      • 27 maart » In Manresa (Catalonië) wordt de Bases de Manresa, een ontwerp voor een regionale grondwet, goedgekeurd.
      • 3 april » Het eerste sundae-ijsje wordt gedocumenteerd.
      • 24 mei » Octrooiaanvraag van Thomas Edison op de elektrische spoorweg.
      • 7 juli » De Nederlander Janus Ooms wint als eerste niet-Britse roeier de Diamond Sculls in Henley, het officieuze wereldkampioenschap.
      • 25 november » De Franse baron Pierre de Coubertin lanceert het idee de Olympische Spelen in moderne vorm te doen herleven.
    

    Dezelfde geboorte/sterftedag

    Bron: Wikipedia


    Over de familienaam Langelaan


    Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
    Patrick Langelaan, "Stamboom Langelaan / Langelaen", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-langelaan/I335.php : benaderd 16 mei 2024), "Grace Elizabeth Langelaan (1869-????)".