Stamboom Landkroon » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 58:

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Theresia Stallinga (geboren in 1831), een kind van Petrus Stallinga en Johanna Elisabeth Muller, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Wolters Vochteloo (geboren in 1832), een kind van Wolter Jans Vochteloo en Willemtje Martens ten Hoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Cornelia Stallinga (geboren in 1834), een kind van Petrus Stallinga en Johanna Elisabeth Muller, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerret Kemmenaar (geboren in 1834), een kind van Dirk Kemmenaar en Pieternella van Eeuwijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Wolters Vochteloo (geboren in 1835), een kind van Wolter Jans Vochteloo en Willemtje Martens ten Hoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Arnoldus Stallinga (geboren in 1836), een kind van Petrus Stallinga en Johanna Elisabeth Muller, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Elisabeth Stallinga (geboren in 1838), een kind van Petrus Stallinga en Johanna Elisabeth Muller, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Kemmenaar (geboren in 1838), een kind van Dirk Kemmenaar en Pieternella van Eeuwijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Elisabeth Stallinga (geboren in 1840), een kind van Petrus Stallinga en Johanna Elisabeth Muller, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Elisabeth Stallinga (geboren in 1841), een kind van Petrus Stallinga en Johanna Elisabeth Muller, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.