Stamboom Lambregts uit Etten-Leur met afstammelingen Lambrechts in Breda, Meer (B) en omstreken » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 19 van 19:

Anna Maria Lambrechts is overleden op 25 november 1880 te Chaam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Chaam » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Lucas Wagemakers is overleden op 30 september 1886 te Made en Drimmelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Made en Drimmelen » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Dymphna Hendriks is geboren op 28 oktober 1899 te Chaam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Chaam » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Petrus Alphonsus Van Gansen is geboren op 4 september 1901 te Baarle-Nassau. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Baarle-Nassau » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Henrica Lambregts is overleden op 24 januari 1909 te Hooge en Lage Zwaluwe. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hooge en Lage Zwaluwe » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Adriana Maria Lambregts is overleden op 28 december 1914 te Made en Drimmelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Made en Drimmelen » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Johannes Limburg is overleden op 28 april 1932 te Geertruidenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geertruidenberg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Johannes Franciscus Lambregts is overleden op 2 mei 1944 te Gilze en Rijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Gilze en Rijen » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Cornelis Johannes van den Berg is overleden op 26 september 1963 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.