Stamboom Lambrechts/Lambregts uit Essen (B), Bergen op Zoom, Halsteren, Den Haag en Amsterdam » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 435:

Anna Cornelia Heijnen is geboren op 4 september 1837 te Woensdrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensdrecht » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Joannes Lambrechts is geboren op 2 januari 1838 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Johannes Franciscus Lambregts is geboren op 20 maart 1839 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Adrianus Mens en Gertrudis Lambregts zijn getrouwd op 27 oktober 1839 in Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Huwelijksakten (BS).

Bekijk suggestie

Goverdina van Meer is geboren op 2 februari 1845 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Cornelius Lambrechts is overleden op 2 augustus 1845 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Dijmpna Lambrechts is overleden op 17 september 1845 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Sebastianus Lambrechts en Anna Cornelia Raeymaekers zijn getrouwd op 26 mei 1850 in Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Huwelijksakten (BS).

Bekijk suggestie

Adrianus Lambrechts is geboren op 25 november 1850 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Cornelis Suijkerbuijk en Adriana Demmers zijn getrouwd op 2 mei 1851 in Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Huwelijksbijlagen 1850-1851.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.