Stamboom van de Achterhoekse familie Kwak » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 32:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dina Stomp (1879-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dina Stomp.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik Jan Tannemaat (1881-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik Jan Tannemaat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Everdina Becking (1881-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Everdina Becking.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Wilhelmina Helena Becking (1884-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Wilhelmina Helena Becking.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrikus Johannes Gerhardus Becking (1884-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrikus Johannes Gerhardus Becking.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrika Bannink (1887-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrika Bannink.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Snijders (1888-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Snijders.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Geertruida Hendrica Beernink (1889-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Geertruida Hendrica Beernink.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik Johan Gerhard Becking (1889-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik Johan Gerhard Becking.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Gerritdina Brinkerhof (1890-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Gerritdina Brinkerhof.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.