Stamboom Kuurstra en Gordijn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 141 - 149 van 149:

Isaac van der Heijden en Veronica de Heer zijn getrouwd op 2 mei 1907 in Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Philippus Norden en Marianne de Heer zijn getrouwd op 26 januari 1910 in Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Maria Kinjet is overleden op 22 september 1911 te Leende. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Leende » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Salomon Hertzberger is overleden op 9 december 1916 te Woensel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Josephus Henricus Kampers en Maria Alida FOREE zijn getrouwd op 10 juli 1926 in Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Hertzberger is overleden op 28 maart 1942 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Benjamine Caroline Coomans de Ruiter is overleden op 21 februari 1945 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Derktje Hofman is overleden op 5 april 1945 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Eelke Laffra is overleden op 27 november 1946 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.