Stamboom Kuurstra en Gordijn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 2.129:

Benjamin Ottenhoff is geboren op 11 augustus 1813 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wilke Jacob Puper is geboren op 16 augustus 1813 te Bourtange. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bourtange » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Roelf Kraan en Hillechien Jans Boumans zijn getrouwd op 17 augustus 1813 in Delfzijl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Delfzijl » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Douwe Kersjens Mellema en Hindrikje Jans Koster zijn getrouwd op 10 oktober 1813 in Ulrum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Ulrum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Jacob Wichers is geboren op 17 oktober 1813 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Carolina Sweibers is geboren op 4 november 1813 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Sijger Jans Bolt is geboren op 6 november 1813 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Henkes Walraven is geboren op 22 januari 1814 te Harkstede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Harkstede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Albertus Bakker is geboren op 24 januari 1814 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Reins Mesdag is geboren op 3 maart 1814 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.