Stamboom Kuijer, Blaricum » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 43:

Margaretha Banus is geboren op 25 augustus 1894 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Antje Lammechiena Afiena A. Gewald is geboren op 5 januari 1896 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Date Bruinsma is geboren op 22 december 1899 te Leens. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leens » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Okko Stegmeijer en Maria Bultje zijn getrouwd op 16 december 1904 in Termunten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Termunten » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Sietje Bos is overleden op 30 mei 1905 te Aduard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Aduard » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Berend Edens is overleden op 13 oktober 1906 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan ter Hoeven is overleden op 9 juli 1910 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Edo Stegmeijer is geboren op 29 september 1910 te Termunten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Termunten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacoba Maria Wortelboer is overleden op 26 maart 1914 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Zwaantje Sportel is overleden op 20 februari 1924 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.