Stamboom Kronenberg (Olst en Wijhe e.o.) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 75:

Elsje Willemsen is geboren op 3 november 1871 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jansje Spaanderman is geboren op 28 november 1872 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Paulus Willemsen is geboren op 25 december 1873 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johan Hendrik Nijman en Grietje Haasnoot zijn getrouwd op 31 december 1874 in Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Elisabeth Johanna Jacoba Willemsen is geboren op 30 oktober 1875 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Barnhoorn is geboren op 16 oktober 1876 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Bastiaan Cramer is geboren op 8 oktober 1878 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johan Hendrik Nijman is overleden op 1 januari 1880 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willem Lindhout en Grietje Haasnoot zijn getrouwd op 28 december 1882 in Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Maarten Plug en Koosje Haasnoot zijn getrouwd op 16 juni 1883 in Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.