Stamboom Koudijs » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 949:

Jan Koudijs ("Kaudis") en Geertje Pothoven zijn getrouwd op 20 juni 1812 in Leusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Leusden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan van Ede is geboren op 21 augustus 1812 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harmen van Schaffelaar is geboren op 26 november 1812 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Elisabeth van Lunteren is geboren op 6 januari 1813 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jannetje van der Zwaan is geboren op 13 februari 1813 te Eemnes. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Eemnes » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willempje Koudijs is geboren op 3 juli 1813 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik van Doorn en Aaltje Smink zijn getrouwd op 16 september 1813 in Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Oetje Meerbeek is geboren op 5 oktober 1813 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aris Vonk is geboren op 8 december 1813 te Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Barbara (Barberdje) Cornelisze van de Wetering is overleden op 18 december 1813 te Hoogland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Hoogland » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.