Stamboom Koster / Coster » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 50:

Adrianus Petrus De Rooij en Maria Catharina Claassen zijn getrouwd op 9 januari 1912 in Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Huwelijksakten (BS).

Bekijk suggestie

Leendert Koster is overleden op 28 juli 1912 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adrianus Pors en Elisabeth Van Dijk zijn getrouwd op 12 mei 1916 in Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Burgerlijke stand van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Jacob Groeneveld is overleden op 25 september 1918 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Noordijk is overleden op 28 december 1918 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Bastiaan Rijsdijk is overleden op 10 augustus 1922 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Marius Leeuwenburg is overleden op 29 augustus 1922 te Dinteloord. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dinteloord » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria Heiltje Vroon is overleden op 6 december 1925 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jannetje Lodder is overleden op 8 juli 1927 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adrianus Van Der Laan is overleden op 22 juni 1930 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.