Stamboom Klomberg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 5.521 - 5.529 van 5.529:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Rutten (overleden in 1958), een kind van Rutgerus Rutten en Johanna Koenen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hendrina Rutten

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsbertha Hendriks (overleden in 1958), een kind van Peter Hendriks en Anna van den Dam, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Elisabeth Geurts is overleden op 29 maart 1958 te Oirsbeek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Oirsbeek » Overlijden 1958.

Bekijk suggestie

Hendricus Albertus Jansen is overleden op 18 november 1959 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anna Maria Garstenveld is overleden op 28 november 1959 te Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Wilhelmus Pastoors (overleden in 1960), een kind van Hendrikus Pastoors en Johanna Alegonda Hendriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wouter Elemans (overleden in 1960), een kind van Albertus Elemans en Helena Johanna Zwartjes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Antonius Wilhelmus Jansen is overleden op 13 juli 1960 te IJsselstein. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » IJsselstein » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria van Heumen (????-2012) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria van Heumen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.