Stamboom Kayim » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 181:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Arie de Klerk (1877-1952) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Arie de Klerk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Daniël Jan Vreeken (1877-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Daniël Jan Vreeken.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Helena Maria Elisabeth Flentrop (1879-1938) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Helena Maria Elisabeth Flentrop.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Izak van Rij (1879-1965) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Izak van Rij.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis Euser (1880-1959) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis Euser.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Bastiaantje van de Wal (1880-1969) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Bastiaantje van de Wal.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes de Graaf (1880-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes de Graaf.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adrianus Kaijim (1881-1958) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adrianus Kaijim.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacobus van der Linden (1882-1952) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacobus van der Linden.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Teuntje Buitendijk (1883-1960) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Teuntje Buitendijk.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.