Stamboom Kayim » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 541 - 547 van 547:

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van Welsum (overleden in 1953), een kind van Pieter van Welsum en Pieternella Broederhart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adam Monster (overleden in 1953), een kind van Arie Monster en Johanna Kanters, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Willem Monster

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert Brugman (overleden in 1959), een kind van Hendrik Brugman en Flora Veldhoen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jacob Brugman

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes van Beesten (overleden in 1959), een kind van Hendrik van Beesten en Hendrika Jansen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Monster (overleden in 1959), een kind van Arie Monster en Johanna Kanters, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Willem Monster

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie Monster (overleden in 1961), een kind van Pieter Monster en Janna van Seventer, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Monster

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Bussem (overleden in 1963), een kind van Dirk Bussem en Teuna van Gammeren, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Bussem

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.