Stamboom Kaashoek en Van der Kooi » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 1.551:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Janke Gerrits Struiksma (1849-1929) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Janke Gerrits Struiksma.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adriaan Mol (1850-1934) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adriaan Mol.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Grietje Lawerman (1851-1929) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Grietje Lawerman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Geertje Klazes Rienks (1852-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Geertje Klazes Rienks.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieternella Cornelia Geluk (1853-1938) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieternella Cornelia Geluk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia Huisman (1853-1939) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia Huisman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Wigger Heerma (1854-1914) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Wigger Heerma.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia Luijk (1854-1937) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia Luijk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Meijer (1854-1952) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Meijer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna de Jonge (1854-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna de Jonge.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.