Stamboom Joop Dales » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 2.330:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Teunis van VEELEN (1812-1869) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Teunis van VEELEN.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Catharina AALBERS (1812-1892) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Catharina AALBERS.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Harmina MAANDAG (1813-1904) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Harmina MAANDAG.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Teunis LUCASSEN (1814-1879) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Teunis LUCASSEN.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dirk Coenraad Carel van BOETZELAER (1814-1884) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dirk Coenraad Carel van BOETZELAER.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna van DELDEN (1814-1888) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna van DELDEN.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Derk BREUKELAAR (1814-1891) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Derk BREUKELAAR.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem AALBERS (1814-1895) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem AALBERS.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia van VEELEN (1815-1875) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia van VEELEN.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Evert Jan BULTEN (1815-1895) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Evert Jan BULTEN.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.