Stamboom Joop Dales » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.550:

Lambert Egberts BOOIMAN is geboren op 16 februari 1813 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Berend OLDEKAMP en Hendrika LANGELAAR zijn getrouwd op 12 maart 1813 in Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacob HALFMOUW is geboren op 15 maart 1813 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

NN van HALFMOUWE is geboren op 17 maart 1813 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Geert Berents PEKEL is geboren op 31 maart 1813 te Havelte. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Havelte » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Barbertien Roelofs KIERS is geboren op 7 april 1813 te Havelte. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Havelte » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hindrik Lamberts NIJBOER en Janna RAMMERING zijn getrouwd op 22 april 1813 in Rolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Rolde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Hendriks KARST is geboren op 14 juli 1813 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arend Roelofs KLASTER is geboren op 8 augustus 1813 te Dwingeloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dwingeloo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrica HALFMOUW is geboren op 29 oktober 1813 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.