Stamboom Jacob de Bie » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 125:

Anna Catherina de Bie is overleden op 7 juli 1805 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Jacobus Bartholomeus van Dongen is geboren op 25 februari 1806 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Jacob Petronella Ooninckx is geboren op 6 juli 1806 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Adrianus van Dongen is geboren op 13 april 1807 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Cornelius Leonardus Veerman is geboren op 13 december 1807 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Anna Elisabeth Ooninckx is geboren op 10 augustus 1809 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Maria Adriana van Dongen is geboren op 31 januari 1810 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Albertina Maria Jacoba Veerman is geboren op 25 februari 1810 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Johannes Wiegeraad en Maria Jacoba van Ginneken zijn getrouwd op 15 juli 1810 in Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Trouwakten.

Bekijk suggestie

Maria Jacoba Johanna Bomaers is overleden op 23 augustus 1811 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.