Stamboom Jacob de Bie » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 866:

Johan Diderik van der Mignon is overleden op 30 november 1820 te Kantens. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Kantens » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Kornelis Meints van der Tuuk is geboren op 24 februari 1821 te Warffum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Warffum » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hermina Hendrika Eilerts is overleden op 21 maart 1821 te Nieuwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwolda » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes van der Tuuk is geboren op 24 juni 1821 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Janna Hollander is geboren op 15 augustus 1821 te Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Nicolaüs van der Tuuk is geboren op 4 oktober 1821 te Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Coenraad Diederich Hintz en Geertruida van der Tuuk zijn getrouwd op 22 november 1821 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Lammigje Hindriks Huising is overleden op 4 mei 1822 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Lambertus van der Tuuk en Derkje Tjaarts Edema zijn getrouwd op 9 mei 1822 in Usquert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Usquert » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Berend Alberts Scheper en Grietje Jans Hofman zijn getrouwd op 13 juni 1822 in Noorddijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noorddijk » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.