Genealogie Hulst - de Rijk, Pol - Straatman en Overige Hulst lijnen in Nederland » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 57:

Woutherina Hulst is overleden op 28 januari 1855 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Burgerlijke stand van Zundert.

Bekijk suggestie

Gijsbert Konings is overleden op 4 september 1856 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Burgerlijke stand van Zundert.

Bekijk suggestie

Petrus Johannes Arnoldus Mous is geboren op 22 december 1856 te Woensdrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensdrecht » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Catharina van Loenhout is geboren op 9 oktober 1857 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacobus Hagenaars is geboren op 28 februari 1866 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Burgerlijke stand van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Johannes Baptist Koolen is geboren op 4 september 1869 te Woensdrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensdrecht » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Catharina Besters is geboren op 12 maart 1871 te Woensdrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensdrecht » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacobus Adriaan Looijen en Pieternella Adriana van der Heijden zijn getrouwd op 18 juni 1879 in Nieuw-Vossemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Nieuw-Vossemeer » Huwelijksregister 1851-1880.

Bekijk suggestie

Petrus Johannes Arnoldus Mous en Cornelia Catharina van Loenhout zijn getrouwd op 1 september 1880 in Woensdrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensdrecht » Huwelijksregister 1871-1880.

Bekijk suggestie

Willem Mol en Maria Elisabeth van Hal zijn getrouwd op 13 februari 1882 in Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Huwelijksakten (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.