Genealogie Hulst - de Rijk, Pol - Straatman en Overige Hulst lijnen in Nederland » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 71 - 80 van 1.663:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Jansen (1839-1916) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Jansen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan van der Wal (1839-1917) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan van der Wal.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Kronenburg (1840-1919) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Kronenburg.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik Baas (1841-1895) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik Baas.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Fennechien Bessembinders (1841-1905) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Fennechien Bessembinders.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Fennechien Bessembinders (1841-1914) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Fennechien Bessembinders.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Theodorus Johannes Schipperijn (1841-1916) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Theodorus Johannes Schipperijn.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petronella Monshouwer (1841-1922) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petronella Monshouwer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrit Hulst (1841-1931) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrit Hulst.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrika Morren (1842-1873) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrika Morren.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.