Genealogie Hulst - de Rijk, Pol - Straatman en Overige Hulst lijnen in Nederland » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 691 - 700 van 709:

Wilhelmina Apolinna Maria Linthorst is overleden op 9 augustus 1945 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

N.N. Huls is overleden op 8 maart 1946 te Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Gerarda Johanna van den Beld is overleden op 17 juli 1946 te Didam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Didam » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Richardus Franciscus Hulst is overleden op 28 oktober 1946 te Bergh. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bergh » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Hendrika Wilhelmina Eijkelkamp is overleden op 21 april 1948 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johanna Gasseling is overleden op 10 mei 1948 te Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Doetinchem » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Dora Anetta Wensink is overleden op 22 juli 1948 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Ludovicus Wilhelmus Adiranus Veerman is overleden op 19 mei 1949 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Theodorus Johannes Huls is overleden op 9 oktober 1950 te Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Josephina Richarda Hulst is overleden op 19 november 1950 te Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Doetinchem » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.