Genealogie Hulst - de Rijk, Pol - Straatman en Overige Hulst lijnen in Nederland » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 42:

Johannes van Hulst is overleden op 27 maart 1849 te Veldhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Veldhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendricus Johannes Jacobus Alphonsis van de Ven is geboren op 26 april 1853 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arnoldus van der Heijden en Antonia van Hulst zijn getrouwd op 11 april 1856 in Veldhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Veldhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Joanna van der Linden is overleden op 7 juni 1867 te Woensel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacobus van Baalen is overleden op 17 februari 1870 te Woensel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Frederik Ortelee is overleden op 30 april 1871 te Heeze. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Heeze » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrika Dufourné is geboren op 19 december 1872 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Aalst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Adriaan Jacobs is overleden op 13 juni 1876 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria Elisabeth van Heuven is geboren op 4 augustus 1887 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anna Maria Catharina Harkx is geboren op 24 november 1888 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.