Stamboom Huirne » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 771 - 779 van 779:

Gerarda Elisabeth Reijrink is overleden op 31 augustus 1957 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Anna Christina Reijerink is overleden op 10 november 1957 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johannes Hendrikus Frielink is overleden op 19 januari 1958 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johannes Hendricus Reirink is overleden op 16 maart 1958 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Theodorus Antonius ter Huurne ook Huirne is overleden op 1 maart 1959 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Francisca Johanna Maria Meij is overleden op 5 maart 1959 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johanna Maria Roerdink is overleden op 20 maart 1959 te Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Ida Berendina Bolwerk is overleden op 17 oktober 1959 te Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johannes Wilhelmus Reijrink is overleden op 27 mei 1960 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.