Stamboom Huijssen van Zundert » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 84:

Pieter Quist en Pieternella Cornelia van de Sande zijn getrouwd op 13 augustus 1829 in Nieuw-Vossemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Nieuw-Vossemeer » Huwelijksbijlagen 1826-1830.

Bekijk suggestie

Johannes Quist is geboren op 3 februari 1832 te Nieuw Vossemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Nieuw Vossemeer » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Leonardus Broeren en Anna Maria van Toren zijn getrouwd op 10 januari 1836 in Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Burgerlijke stand van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Antonie Roovers is geboren op 22 mei 1837 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Burgerlijke stand van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Johannes Roovers en Jacoba Rijnaars zijn getrouwd op 6 mei 1838 in Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Burgerlijke stand van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Jan (joannis Jacobi) (Johannes Jacobusse) van Zundert is overleden op 27 mei 1840 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Burgerlijke stand van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Pieter van Zundert en Willemijna de Vugt zijn getrouwd op 7 mei 1843 in Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Burgerlijke stand van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Johanna van Zundert is geboren op 25 februari 1844 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Burgerlijke stand van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Johannes Quist is overleden op 6 juli 1845 te Nieuw Vossemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Nieuw Vossemeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Petronella Roovers is overleden op 15 maart 1847 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Burgerlijke stand van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.