Stamboom Houwing, Oostenbrug en anderen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 14.921 - 14.930 van 14.932:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Trijntje van der Heide (????-1968) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Trijntje van der Heide.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Anna Beneder (????-1971) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Anna Beneder.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Diepstra (????-1982) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Diepstra.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Diepstra (????-1982) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Diepstra.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik Kammer (????-1983) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik Kammer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Martin Marees (????-1991) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Martin Marees.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Mulder (????-1991) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Mulder.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Mulder (????-1991) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Mulder.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Harm Smeenge (????-1995) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Harm Smeenge.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Blom (????-2012) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Blom.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.