Stamboom Hintjes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 374:

Toncke Jans Tonkens is overleden op 30 november 1815 te Meeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Meeden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Berend Jans Hut is overleden op 28 december 1815 te Muntendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Muntendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Albert Berends Bruins is overleden op 28 januari 1816 te Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Metje Doewes is overleden op 17 juli 1816 te Meeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Meeden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geessien Aaldriks Oostendorp is geboren op 16 oktober 1816 te Midwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Midwolda » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Warmolt Sijpkes Kuiper is overleden op 28 september 1817 te Midwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Midwolda » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hermannus Johannes Theijssen is geboren op 8 januari 1818 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Eppe Jans Hintjes is geboren op 21 september 1818 te Muntendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Muntendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jakob Derks Flik is overleden op 30 maart 1819 te Muntendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Muntendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Harms van der Wijk en Trientje Hinderks Beijes zijn getrouwd op 18 juni 1819 in Meeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Meeden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.