Stamboom Hinnen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 60:

NN Veltkamp is overleden op 22 oktober 1833 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

NN Veltkamp is geboren op 22 oktober 1833 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Harms Strankinga is overleden op 14 januari 1835 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hubertus Veltkamp is geboren op 8 augustus 1837 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Jans Abbas is overleden op 27 december 1840 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Rijkele Jans Jansma is overleden op 2 juli 1841 te Marum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Marum » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Markus van der Vliet en Antje Jagersma zijn getrouwd op 21 december 1841 in Marum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Marum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan van der Tuin is geboren op 13 augustus 1843 te Appingedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Appingedam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Joldert Jans van Dijk en Aaltje Jans Hinnen zijn getrouwd op 24 oktober 1846 in Marum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Marum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johannes Jans de Vries en IJttje Veenstra zijn getrouwd op 10 juni 1848 in Marum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Marum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.