Stamboom Haverkamp » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 10.021 - 10.025 van 10.025:

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Jansen (overleden in 1967), een kind van Willem Jansen en Maria Schouten, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Barbera Jansen

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie Daniël Visser (overleden in 1968), een kind van Albert Visser en Gerritje Hartman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Wonink (overleden in 1968), een kind van Jannes Wonink en Wilhelmina Johanna Roseboom, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Annetje Horn (overleden in 1969), een kind van Pieter Willem Horn en Barendje Stoffer, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Eva Horn

Bekijk suggestie

Er is een akte bij D-ce337411e5bb3b52a7e73e626ae2f52a gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jurrien Post (geboren in 1969), een kind van Jan Post en Gerrigje Mulder, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Harmpje Post

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.