Stamboom Ham » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 6.819:

Eilt Sierts Zuidema en Geesjen Geerts Loman zijn getrouwd op 21 november 1811 in Zuidbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidbroek » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Ebel Jans Medema en Martje Eenjes van der Stoof zijn getrouwd op 1 december 1811 in Appingedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Appingedam » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Maria Pieters Abeling (Abelen) is geboren op 5 december 1811 te Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Janna Poppes van der Wal is geboren op 24 december 1811 te Noordbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noordbroek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hindrikje Berents is overleden op 28 december 1811 te Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jacob Hindriks Boels op 't Huisingh en Janna Boeles Huising zijn getrouwd op 29 december 1811 in Bourtange. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bourtange » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Otto Rijkwerts de Boer is overleden op 8 januari 1812 te Finsterwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Finsterwolde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Engeltje Cornelius Veen is geboren op 14 januari 1812 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Egbertje Egberts is overleden op 17 januari 1812 te Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Harm (Herman) Jans Eggens en Jantien Horst zijn getrouwd op 26 januari 1812 in Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.