Stamboom Hagens-Bakker » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 238:

Seger Pieters Hoek en Meijnou Jans zijn getrouwd op 25 juli 1677 in Abbekerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Abbekerk » Gereformeerde trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Trijntje Jacobs van Stormen is overleden op 12 mei 1681 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Frederik Arentsz Etsen is overleden op 29 september 1682 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Verwer en Marijtje Pieters Emaus zijn getrouwd op 25 augustus 1685 in Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Jan Verwer en Marijtje Pieters Emaus zijn getrouwd op 25 augustus 1685 in Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Pieter Verwer is geboren op 11 januari 1686 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Gerrit Claasz. Stapel en Maartje Claas zijn getrouwd op 12 januari 1686 in Sijbekarspel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Sijbekarspel » Gereformeerde trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Hanning Abbas en Lijsbeth Emaus zijn getrouwd op 20 juli 1686 in Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Hanning Abbas en Lijsbeth Emaus zijn getrouwd op 20 juli 1686 in Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Lijsbeth Verwer is geboren op 16 oktober 1689 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.