Stamboom Hagens-Bakker » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 221 - 230 van 238:

Elizabeth Baart is geboren op 18 augustus 1809 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jacob Baart is overleden op 7 februari 1810 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Register van overledenen.

Bekijk suggestie

Jacob Baart is overleden op 7 februari 1810 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Pieter Cornelisz Masereeuw en Kornelisien Zwier zijn getrouwd op 4 maart 1810 in Opperdoes. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Opperdoes » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Trijntje Claesse Boon is overleden op 17 november 1810 te Abbekerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Abbekerk » Impost op begraven.

Bekijk suggestie

Klaas Schagen en Trijntje Winkel zijn getrouwd op 2 december 1810 in Twisk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Twisk » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Jannetje Verver is geboren op 14 augustus 1811 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Adriaan Verwer is geboren op 14 augustus 1811 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Aafje Houter is overleden op 1 maart 1812 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Aafje Spaander is geboren op 6 maart 1812 te Abbekerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Abbekerk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.