Stamboom Hagens-Bakker » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 83:

Hinderika Johanna Lamot is geboren op 11 augustus 1834 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Izabella Cornelia le Clercq is overleden op 2 november 1834 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Roelof Kooij is geboren op 15 januari 1835 te Ulrum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Ulrum » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Karl Friedrich Hintze en Margaretha Groos zijn getrouwd op 9 oktober 1836 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Immetje Stark is overleden op 23 mei 1840 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Sophie Wilhelmine Hintze is geboren op 11 juli 1841 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gesina Rosing is overleden op 8 februari 1847 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Pieterdina Elisabeth Houwing is overleden op 11 juni 1848 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Wolthekker en Catharina Schuitema zijn getrouwd op 22 februari 1849 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Tinco Andringa de Carpentier en Elisabeth Maria van de Lande zijn getrouwd op 19 juli 1856 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.