Stamboom Groot, Schellinkhout » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 128:

Cornelis Cornelisz Baars en Neeltje Cornelis Roosendaal zijn getrouwd op 12 januari 1772 in Spanbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Spanbroek » Katholieke trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelis Cornelisz Baars en Neeltje Cornelis Roosendaal zijn getrouwd op 12 januari 1772 in Spanbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Spanbroek » Impost op trouwen.

Bekijk suggestie

Cornelis Cornelisz Baars en Neeltje Cornelis Roosendaal zijn getrouwd op 12 januari 1772 in Spanbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Spanbroek » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Simon Jans Schagen is geboren op 1 juni 1772 te Zwaag. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Zwaag » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Aafje Cornelis Baars is geboren op 29 november 1772 te Spanbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Spanbroek » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Pieter Willemsz Hoek is geboren op 1 november 1773 te Wervershoof. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wervershoof » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Willemijntje Arisse Kuiper is geboren op 1 september 1774 te Wervershoof. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wervershoof » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Pieter Claas Oudejans en Trijntje Jans Swemmer zijn getrouwd op 11 september 1774 in Zwaag. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Zwaag » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Pieter Claas Oudejans en Trijntje Jans Swemmer zijn getrouwd op 11 september 1774 in Zwaag. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Zwaag » Katholieke trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Pietertje Sijmens Buis is geboren op 2 april 1775 te Zwaag. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Zwaag » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.