Stamboom Groot, Schellinkhout » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 998:

Er is een akte bij Regionaal Archief Alkmaar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus (geboren in 1805), een kind van Klaas Dirksz Stroet en Geertje Molenaar, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Pieter Stroet

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Westfries Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Claas (geboren in 1805), een kind van Jan Cornelissen Mol en Maartje Aarjens Koenis, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Dirk Mol

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Waaijers (geboren in 1806), een kind van Theodorus Waaijers en Antonia Cornelia Kaan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Westfries Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Krelis (geboren in 1807), een kind van Jan Cornelisz Koop en Lijsbeth Jacobs Schoenmaker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Westfries Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus (geboren in 1808), een kind van Cornelis Vlaming en Grietje Teunis Schipper, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Willem Vlaming

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Alkmaar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alijdis (geboren in 1809), een kind van Klaas Dirksz Stroet en Geertje Molenaar, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Pieter Stroet

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Kaatje Koedoder (overleden in 1811), een kind van Pieter Koedoder en Marijtje Bes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jouwerke Sinnes van der Weide (geboren in 1812), een kind van Sinne Douwes van der Weide en Grietje Jans (Grietje Iemes) Dijkstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antje Agricola (geboren in 1813), een kind van Rienk bruins Agricola en Trijntje Willems Bosma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Adriana Boogert (geboren in 1813), een kind van Johannes Cornelis Boogert en Jannetje Verbeek, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jacobus Boogert

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.