genealogieonline

Genealogie Groenendijk- van Noord- Fris- van Kempen. » Stamboom van Kornelis Aartsz. van Noord (Oort)

Generatie 1

1.

Kornelis Aartsz. van Noord (Oort), zoon van Aart van Noord (Oort), is geboren rond 1660. Hij is getrouwd op 24 september 1690 in Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Aagtje Bartels van de Klooster, dochter van Bartel Jansz. van de Klooster en Amelia Christiaans. Zij is geboren 1663 in Den Bommel, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Aagtje Bartels is overleden op 7 mei 1719.

Zij kregen 6 kinderen:

Kornelis Aartsz. is overleden augustus 1705 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland.

Generatie 2

2.

Bartholomeus van Noord (Oort), zoon van Kornelis Aartsz. van Noord (Oort) en Aagtje Bartels van de Klooster, is geboren 1691 in Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is gedoopt op 29 april 1691 in Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Bartholomeus is overleden.

3.

Arend Kornelisz. van Noord, zoon van Kornelis Aartsz. van Noord (Oort) en Aagtje Bartels van de Klooster, is geboren 1695 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is gedoopt op 13 februari 1695 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd (1) op 13 maart 1718 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Cornelia Pietersdr. de Koning, dochter van Pieter Koning en Engeltje Bastiaanse. Zij is geboren 1693 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en, is gedoopt op 2 maart 1693 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Cornelia Pietersdr. is overleden op 23 oktober 1740 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland.

Zij kregen 6 kinderen:

Hij is getrouwd (2) op 13 juli 1742 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Maria Duurdam (Duijndam), dochter van Simon Johannesz. Duurdam (Duijndam) en Lijsbeth Paulusdr. Breesnee. Zij is geboren 1720 in Nieuwe-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en, is gedoopt op 15 september 1720 in Nieuwe-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Maria is overleden.

Zij kregen 2 kinderen:

Arend Kornelisz. is overleden.

4.

Maria van Noord (Oort), dochter van Kornelis Aartsz. van Noord (Oort) en Aagtje Bartels van de Klooster, is geboren september 1696 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is gedoopt op 9 september 1696 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Maria is overleden.

5.

Jacob Kornelisz. van Noord (Oort), zoon van Kornelis Aartsz. van Noord (Oort) en Aagtje Bartels van de Klooster, is geboren op 16 mei 1698 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is gedoopt op 18 mei 1698 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd op 31 december 1719 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Susanna Oliviersd. Osseweijer.

Zij kregen 1 kind:

Jacob Kornelisz. is overleden 1777.

6.

Johannes van Noort (Oort), zoon van Kornelis Aartsz. van Noord (Oort) en Aagtje Bartels van de Klooster, is geboren januari 1700 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is gedoopt op 31 januari 1700 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Johannes is overleden.

7.

Anna van Noord (Oort), dochter van Kornelis Aartsz. van Noord (Oort) en Aagtje Bartels van de Klooster, is geboren november 1704 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is gedoopt op 23 november 1704 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Anna is overleden.

Generatie 3

8.

Aagje van Noord, dochter van Arend Kornelisz. van Noord en Cornelia Pietersdr. de Koning, is geboren 1718 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is gedoopt op 6 november 1718 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Aagje is overleden.

9.

Cornelis van Noord, zoon van Arend Kornelisz. van Noord en Cornelia Pietersdr. de Koning, is geboren december 1719 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is gedoopt op 13 december 1719 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Cornelis is overleden op 8 december 1734 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland.

10.

Engeltje van Noord, dochter van Arend Kornelisz. van Noord en Cornelia Pietersdr. de Koning, is geboren 1724 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is gedoopt op 24 maart 1724 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Engeltje is overleden.

11.

Aagje van Noord, dochter van Arend Kornelisz. van Noord en Cornelia Pietersdr. de Koning, is geboren juli 1725 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Aagje is overleden.

12.

Aagje van Noord, dochter van Arend Kornelisz. van Noord en Cornelia Pietersdr. de Koning, is geboren op 22 februari 1728 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Aagje is overleden.

13.

Cornelis Arentsz. van Noord, zoon van Arend Kornelisz. van Noord en Cornelia Pietersdr. de Koning, is geboren 1734 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is gedoopt op 8 december 1734 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd op 11 april 1760 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Lucretia Jacobsdr. 't Jong, dochter van Jacob Cornelisz. 't Jong en Maatje van Herkingen. Zij is geboren 1741 in Stad aan 't Haringvliet, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en, is gedoopt op 3 december 1741 in Stad aan 't Haringvliet, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Lucretia Jacobsdr. is overleden op 14 juni 1786 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland.

Zij kregen 7 kinderen:

Cornelis Arentsz. is overleden op 6 december 1774 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland.

14.

Simon Arendsz. van Noord, zoon van Arend Kornelisz. van Noord en Maria Duurdam (Duijndam), is geboren rond 1743 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd 1769 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Hester Lodder, dochter van Dingeman Leendertsz. Lodder en Jannetje Vreeswijk. Zij is geboren op 10 januari 1745 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en, is gedoopt op 10 januari 1745 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Hester is overleden op 27 mei 1813 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland.

Zij kregen 6 kinderen:

Simon Arendsz. is overleden op 2 juni 1809 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is begraven in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland.

15.

Aagje van Noord, dochter van Arend Kornelisz. van Noord en Maria Duurdam (Duijndam), is geboren 1746 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is gedoopt op 6 juli 1746 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Zij is getrouwd met Willem van der Kroon, zoon van Jacob van der Kroon en Neeltje Kamerling. Hij is geboren rond 1735. Willem is overleden. Aagje is overleden.

16.

Aagtje jacobsd. van Noord (Oort), dochter van Jacob Kornelisz. van Noord (Oort) en Susanna Oliviersd. Osseweijer, is geboren 1733. Aagtje jacobsd. is overleden.

Generatie 4

17.

Cornelia van Noord, dochter van Cornelis Arentsz. van Noord en Lucretia Jacobsdr. 't Jong, is geboren oktober 1760 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Cornelia is overleden rond 1768 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC

Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!

   Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?