genealogieonline

Genealogie Groenendijk- van Noord- Fris- van Kempen. » Stamboom van Maurits van Kempen

Generatie 1

1.

Maurits van Kempen, is geboren rond 1580 in Kempen, Duitsland. Hij is getrouwd rond 1600 met N.N..

Zij kregen 4 kinderen:

Maurits is overleden.

Generatie 2

2.

Trijntje Maurits van Kempen, dochter van Maurits van Kempen en N.N.. Trijntje Maurits is overleden.

3.

Dirijck Maurits van Kempen(aer), zoon van Maurits van Kempen en N.N.. Hij is getrouwd met Trijntje Arens. Dirijck Maurits is overleden.

4.

Jan Mauritsz van Kempen, zoon van Maurits van Kempen en N.N., is geboren februari 1609 in Kempen, Duitsland. Hij is getrouwd (1) op 13 november 1644 in Ooltgensplaat (Voor Het Gerecht) met Neeltje Klaasdr. van der Haas.

Zij kregen 2 kinderen:

Hij is getrouwd (2) op 2 juni 1647 in Ooltgensplaat, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Wouterijne Cornelisdr. Buffelaars, dochter van Cornelis Thonisse Buffelaars en Maeijtgen Aerts. Wouterijne Cornelisdr. is overleden.

Zij kregen 4 kinderen:

Hij is getrouwd (3) op 13 december 1648 met Geertje Michielse. Jan Mauritsz is overleden op 21 oktober 1649 in Ooltgensplaat, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland.

5.

Balten Maureijsen van Kempen, zoon van Maurits van Kempen en N.N., is geboren 1610. Hij is getrouwd (1) op 27 januari 1649 in Ooltgensplaat, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Janneke Dircx.

Zij kregen 2 kinderen:

Hij is getrouwd (2) op 22 april 1657 met Geertje Engels Rijsbosch. Hij is getrouwd (3) op 22 april 1657 in Ooltgensplaat, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Belitgen Jacobs Nuijs. Balten Maureijsen is overleden.

Generatie 3

6.

Magdaleentje Jans van Kempen, dochter van Jan Mauritsz van Kempen en Wouterijne Cornelisdr. Buffelaars, is geboren rond 1647. Zij is getrouwd met Hendrik Leenderts Kievit, zoon van Leendert Kievit en Neeltje Dirks van Driel. Hendrik Leenderts is overleden. Magdaleentje Jans is overleden.

7.

Hendrik Jansz van Kempen, zoon van Jan Mauritsz van Kempen en Wouterijne Cornelisdr. Buffelaars, is geboren rond 1648 in Ooltgensplaat, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd op 30 november 1666 in Ooltgensplaat, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Cornelia Cornelisse.

Zij kregen 2 kinderen:

Hendrik Jansz is overleden.

8.

Jacob Jansz. van Kempen, zoon van Jan Mauritsz van Kempen en Wouterijne Cornelisdr. Buffelaars, is geboren rond 1649. Hij is getrouwd rond 1666 met Catharina Maartens.

Zij kregen 1 kind:

Jacob Jansz. is overleden.

9.

Dirk Jans. van Kempen, zoon van Jan Mauritsz van Kempen en Wouterijne Cornelisdr. Buffelaars, is geboren rond 1650. Hij is getrouwd rond 1670 met Machteld Corstiaans.

Zij kregen 2 kinderen:

Dirk Jans. is overleden.

10.

Maurits Jansz. van Kempen, zoon van Jan Mauritsz van Kempen en Neeltje Klaasdr. van der Haas, is geboren rond 1645 in Ooltgensplaat, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd rond 1667 met Maria Jillesse Blok.

Zij kregen 3 kinderen:

Maurits Jansz. is overleden op 29 januari 1701 in Ooltgensplaat, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland en is begraven in Ooltgensplaat, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland.

11.

Jan Jansz. van Kempen, zoon van Jan Mauritsz van Kempen en Neeltje Klaasdr. van der Haas, is geboren rond 1646 in Ooltgensplaat, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd op 29 januari 1667 in Ooltgensplaat, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Belicken Govers. Jan Jansz. is overleden.

12.

Giel Baltens van Kempen, zoon van Balten Maureijsen van Kempen en Janneke Dircx. Giel Baltens is overleden.

13.

Johannes Baltens van Kempen, zoon van Balten Maureijsen van Kempen en Janneke Dircx. Johannes Baltens is overleden.

Generatie 4

14.

Gerrit Hendriks van Kempen, zoon van Hendrik Jansz van Kempen en Cornelia Cornelisse, is geboren rond 1667. Hij is getrouwd (1) op 1 september 1690 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Tijsje IJmans.

Zij kregen 1 kind:

Hij is getrouwd (2) op 12 juni 1695 met Barbel Roelands.

Zij kregen 3 kinderen:

Gerrit Hendriks is overleden.

15.

Anthonij Hendriks van Kempen, zoon van Hendrik Jansz van Kempen en Cornelia Cornelisse, is geboren rond 1669. Hij is getrouwd op 22 april 1726 in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Pieternella Willems Heijligers.

Zij kregen 1 kind:

Anthonij Hendriks is overleden.

16.

Pieter Jacobs van Kempen, zoon van Jacob Jansz. van Kempen en Catharina Maartens, is geboren op 27 maart 1667 in Ooltgensplaat, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland. Pieter Jacobs is overleden.

17.

Grietje Dirks van Kempen, dochter van Dirk Jans. van Kempen en Machteld Corstiaans. Zij is getrouwd op 1 juni 1731 in Ooltgensplaat, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Nederland met Cornelis Leenderts. Houtes. Grietje Dirks is overleden.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC

Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!

   Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?