Stamboom Grin » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 154:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Martha Sagenkuhler (1835-1903) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Martha Sagenkuhler.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Smit (1836-1914) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Smit.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maartje Hoogvorst (1837-1923) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maartje Hoogvorst.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Grietje Pool (1841-1891) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Grietje Pool.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Neeltje Grin (1841-1913) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Neeltje Grin.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Neeltje Grin (1841-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Neeltje Grin.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Reijer Spaans (1842-1900) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Reijer Spaans.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Geertje Vries (1842-1913) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Geertje Vries.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Adrianus Zwaag (1844-1900) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Adrianus Zwaag.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Adrianus Zwaag (1844-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Adrianus Zwaag.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.