Stamboom Grin » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 431 - 435 van 435:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Jan Blauw (overleden in 1960), een kind van Jan Pieters(z) Blauw en Neeltje Cornelis(d) Grin, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie Grin (overleden in 1960), een kind van Pieter Pieters(z) Grin en Antje Hendriks(d) Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje Bakker (overleden in 1960), een kind van Pieter Jans(z) Bakker en Antje Jans(d) Grin, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Bakker

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Simon Bergers (overleden in 1964), een kind van Dirk Bergers en Aagje Bunschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maartje Bergers (overleden in 1965), een kind van Dirk Bergers en Aagje Bunschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.