Stamboom Gravekamp » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 32:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Thoonsen (geboren in 1898), een kind van Gerardus Johannus Thoonsen en Cornelia Gravekamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maartje Pieternella Thoonsen (geboren in 1900), een kind van Gerardus Johannus Thoonsen en Cornelia Gravekamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Gravekamp (geboren in 1901), een kind van Adrianus Gravekamp en Wilhelmina Wijngaarden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Pieternella Thoonsen (geboren in 1904), een kind van Gerardus Johannus Thoonsen en Cornelia Gravekamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Paulus Gravekamp (geboren in 1905), een kind van Gerardus Franciscus Gravekamp en Johanna Loenjers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Gravekamp (geboren in 1906), een kind van Adrianus Gravekamp en Wilhelmina Wijngaarden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Gravekamp (geboren in 1906), een kind van Gerardus Franciscus Gravekamp en Johanna Loenjers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Gravekamp (geboren in 1907), een kind van Adrianus Gravekamp en Wilhelmina Wijngaarden van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Franciscus Gravekamp (geboren in 1908), een kind van Gerardus Franciscus Gravekamp en Johanna Loenjers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Paulus Gravekamp (geboren in 1908), een kind van Paulus Gravekamp en Cornelia Konijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.