Stamboom Goossen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 17 van 17:

Geert OLDENBURGER is geboren op 6 september 1886 te Anloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Anloo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Geert NIJBORG is geboren op 22 maart 1893 te Anloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Anloo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Geert NIJBORG is overleden op 26 maart 1893 te Anloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Anloo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik NIJBORG en Harmke TENÊHOEVE zijn getrouwd op 2 december 1911 in Anloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Anloo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Lammechien OLDENBURGER is overleden op 12 juli 1915 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Annechien OLDENBURG is overleden op 8 januari 1936 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerrit Gerrits VOS is overleden op 15 december 1936 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.