Stamboom Goedhart en Manni » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 130:

Theodorus Zuiderduin is geboren op 26 februari 1849 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Zuiderduin en Catharina van der Horst zijn getrouwd op 9 mei 1852 in Voorhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Voorhout » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Diderika Maria Maartense is geboren op 19 juli 1852 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Petrus Zuiderduin is geboren op 14 januari 1853 te Voorhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Voorhout » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Arij Moraal is overleden op 10 oktober 1857 te Leiderdorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiderdorp » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Dientje Charlet is overleden op 29 oktober 1857 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria Korenhof is geboren op 5 maart 1860 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aagje Bertoen is geboren op 15 april 1863 te Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Geertje van den Nieuwendijk is geboren op 7 februari 1864 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jannetje van Kampen is overleden op 13 februari 1864 te Leiderdorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiderdorp » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.