Stamboom Goedhart en Manni » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 213:

Roelfien Willems Wubs is geboren op 10 november 1856 te Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Hindriks Kuiper en Grietje Huising zijn getrouwd op 14 november 1856 in Midwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Midwolda » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johannes Fokkinga is geboren op 30 april 1857 te Grootegast. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grootegast » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Martha Dorenbos is geboren op 10 november 1857 te Loppersum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Loppersum » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Freeke Volhand is geboren op 15 november 1857 te 't Zandt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » 't Zandt » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Meindert Veldman is geboren op 14 april 1859 te Appingedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Appingedam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Klaas Pieters de Raad en Alke Horlings zijn getrouwd op 4 mei 1860 in Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Jans Doornbos en Frouwke Hofman zijn getrouwd op 23 november 1861 in Stedum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Stedum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Dam is geboren op 23 januari 1862 te Bierum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bierum » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Sijbrand Nijhoff en Martje Eelssema zijn getrouwd op 13 maart 1862 in Delfzijl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Delfzijl » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.