Stamboom Geurts - Brecheisen - van Veldhuizen - Koning » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 45:

Wijnand VELDHUIZEN en Hendrikje van de VLIERT zijn getrouwd op 31 oktober 1818 in Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Thijmen Geijsbertsz van de LAGEMAAT is overleden op 14 mei 1819 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Dirkje Gerritsdr van ENGELEN is overleden op 16 januari 1820 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Tijs van de Lagemaat is overleden op 2 februari 1821 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Jansen van LAMBALGEN is overleden op 10 mei 1821 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Antonie van de Leegemaat is overleden op 3 september 1821 te Leusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Leusden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johanna van AMERONGEN is overleden op 4 januari 1823 te Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Dirk Jan van de Broek is geboren op 10 februari 1823 te Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Dirk Jan van de Broek is overleden op 22 maart 1823 te Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Melis Hendriksz van Overeem is overleden op 20 oktober 1826 te Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.