Complete stambomen van der Meulen, Visser, Alkema, Zondervan, van Gorkum, de Vries. » Sjoerd Pieters van Rijnbergen (1789-????)

Persoonlijke gegevens Sjoerd Pieters van Rijnbergen 


Gezin van Sjoerd Pieters van Rijnbergen

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Sjoerd Pieters van Rijnbergen?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Sjoerd Pieters van Rijnbergen

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Voorouders (en nakomelingen) van Sjoerd Pieters van Rijnbergen

Femke Wietses
1740-????

Sjoerd Pieters van Rijnbergen
1789-????


Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

  • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
  • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
  • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).Visualiseer een andere verwantschap

De getoonde gegevens hebben geen bronnen.

Over de familienaam Van Rijnbergen


Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Irene Jolanda van der Meulen, "Complete stambomen van der Meulen, Visser, Alkema, Zondervan, van Gorkum, de Vries.", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-gertje-de-vries/I6760.php : benaderd 22 juli 2024), "Sjoerd Pieters van Rijnbergen (1789-????)".