Stamboom Gerrit Haaring » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 19 van 19:

Jan BAARTMAN is geboren op 9 juli 1840 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Abraham BAARTMAN en Sara Johanna MOMBERG zijn getrouwd op 18 maart 1841 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Dirkje Klaartje BAARTMAN is geboren op 13 december 1841 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Janna VAN WOERDEN is overleden op 28 april 1846 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jacobus Hendrikus BAARTMAN en Jenneke JANSSEN zijn getrouwd op 25 februari 1865 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johannis BAARTMAN is overleden op 26 januari 1873 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan BAARTMAN is overleden op 14 september 1877 te Leiderdorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiderdorp » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willem Frederik BOSMAN is geboren op 15 juni 1886 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Arie FEELEUS is overleden op 6 februari 1924 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.