Stamboom Gerrit Haaring » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 12.261 - 12.268 van 12.268:

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Beitske Braaksma (overleden in 1966), een kind van Jacob Roelofs Braaksma en Hiltje Gerbens Akronius, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje Boonstra (overleden in 1966), een kind van Gaele Eelkes Boonstra en Trijntje Tjalling Kooistra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Froukje van der Horn (overleden in 1967), een kind van Libbe Kornelis van der Horn en Hiltje Dirks Kootstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aafke van Dijk (overleden in 1967), een kind van Jan Baukes VAN DIJK en Trijntje Jacobs WALBURG, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Berg (overleden in 1967), een kind van Sipke Sjoerds Berg en Rienkje Jans Bouma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Thomas Kooistra (overleden in 1967), een kind van Tjalling Binnes Kooistra en Ymkje Heerkes van der Ploeg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Klaas Venema (????-1960) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Klaas Venema.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Leendert Jan Haaring (????-1985) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Leendert Jan Haaring.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.