Stamboom Geerling(s) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 111 - 116 van 116:

Wilhelmina Notenbomer (Geerlings) is overleden op 6 september 1956 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Martsen Keizer is overleden op 2 juni 1959 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Harm Notenbomer (Geerlings) is overleden op 20 april 1960 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geerhard Geerligs is overleden op 26 mei 1961 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Trientje Dijkstra is overleden op 21 augustus 1962 te Aduard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Aduard » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Evert van der Molen is overleden op 24 december 1963 te Grijpskerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grijpskerk » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.