Stamboom Foppes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 214:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Geert Korthuis (1850-1907) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Geert Korthuis.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Grietje Jans van der Wal (1851-1908) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Grietje Jans van der Wal.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Branbergen (1852-1931) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Branbergen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Edske Kliphuis (1854-1936) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Edske Kliphuis.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Klaas Rademaker (1855-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Klaas Rademaker.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Fokko Korthuis (1856-1915) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Fokko Korthuis.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia de Boer (1857-1934) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia de Boer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lummechien de Jonge (1857-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lummechien de Jonge.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Roelof Drenth (1857-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Roelof Drenth.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Grietje Smit (1858-1945) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Grietje Smit.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.