Stamboom familie Van Zuijlen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 496:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Machtildis Straver (geboren in 1725), een kind van Paulus Panckerts Straver en Joanna Pieterse Straver, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sebastianus Broer (geboren in 1727), een kind van Gerrit Hendrikse Broer en Cornelia Anthoniusdr de Ridder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henrica Broer (geboren in 1730), een kind van Gerrit Hendrikse Broer en Cornelia Anthoniusdr de Ridder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Claes Benschop (geboren in 1742), een kind van Gerrit Roelofse Benschop en Joanna Jan Teunisse, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Roelof Benschop

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teunis van Groeningen (geboren in 1745), een kind van Gerrit van Groeningen en Anneke van Dijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Balduina Straver (geboren in 1747), een kind van Huijg Straver en Merrigje Straver, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Johanna Straver

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Egmond (geboren in 1747), een kind van Arie Arendse van Egmond en Neeltje Willems Hoekman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter van der Louw (geboren in 1748), een kind van Cornelis van der Louw en Engeltje van Kooten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna van Egmond (geboren in 1750), een kind van Arie Arendse van Egmond en Neeltje Willems Hoekman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertje van der Louw (geboren in 1752), een kind van Cornelis van der Louw en Engeltje van Kooten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.